Bistro De Bolle

Ontstaan in 2005, op de stevige culturele en architecturale grondvesten van een oud volkscafé “De Bolle” met een rijke 106 jarige historie. Barbara & Vincent bouwden samen met hun klanten ondertussen een stevige reputatie op zowel op vlak van een eerlijke kwaliteitskeuken, alsook de no-nonsense vriendelijke sfeer, onthaal & ambiance.

Welkom in Bistro de Bolle en Smakelijk !

Bij het binnenkomen wordt je direct geconfronteerd met de foto van het oude café en eenmaal opgeslorpt door het geheel voel je de gedrevenheid en de de genegenheid waarmee wij u verwennen!

De keuken die u bij ons vindt is eerst en vooral een (h)eerlijke, Frans-Belgische met volksgerechten gekruide beleving. Traditionele bereiding, een stukje vlees, een beetje vis, maar ook een deftige knipoog naar grootmoeders boekje met passie en plezier klaargemaakt door Barbara. Uiteraard wordt u hierbij graag en met de nodige flair bijgestaan zowel qua gerechten- als wijn (of bier…) keuze door Vincent.

Naast onze kaart met signaturen zoals boullabaisse, kalfsniertjes, scampigerechten, rib-eye, slibtongen, st.jabobsvruchten….. zijn er ook onze suggesties die mee verhuizen met de seizoenen…wild, asperges, mosselen, salades, stoofpotten, maatjes, karnemelkstampers …. Er werd gekozen voor een klein, fijn, en gezellig etablissement gerund door twee gepassioneerde mensen, dit kan ervoor zorgen dat reserveren van tijd tot tijd aan te raden is (kan enkel telefonisch). Een kleine impressie vindt je hier !

Wij zien er in ieder geval reeds met veel plezier naar uit om u te begroeten !

Barbara & Vincent

Scroll naar boven